четвртак, 11. јун 2015.

SOČNO IZ TIGANJA

sočno iz tiganja

potrebne namirnice :

malo soli
kašičica ljute paprike
kašičica slatke aleve paprike
kašičica crvenog luka u prahu
supena kašika maslinovog ulja
kašičica suvog vlašca
kašičica kima, ako ne volite nemojte dodavati

tanka šnicla belog pilećeg mesa

Način pripreme :

U činijici pomešati sve sastojke zatim belo meso sa obe strane umočiti i natapkati začinima.

Uzeti parče papira za pečenje toliko da šnicla sa obe strane bude njime obložena.

Suv tiganj blago zagrejati i spustiti šniclu u papiru da se peče na nižoj temperaturi. Povremeno okretati sa jedne na dugu stranu.



Belo meso ostane sočno i ovo je odličan predlog za večeru jer je spremljeno bez masoće.

Ako ne potrošite sav začin ostavite za drugi put..  Nemojte ovako peći debelu šniclu teže će se ispeći, isprobano.

4 коментара:

  1. ISPROBALA SAM OVAKAV NACIN PRIPREME I ZAISTA JE UKUSNO.

    ОдговориИзбриши
  2. Večeras nam to bila večera! Izuzetno i neočekivano ukusno! Mislim da je najbolje odmah toplo, kasnije malo gubi na finoći ukusa! Hvala za recept i veliku pomoć! 👌

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu ste, kad se malo ohladi, belo meso inace nije lepo jer je suvo. Hvala :)

      Избриши

hvala Vam što me pratite