субота, 30. јул 2016.

Oslić u mediteranskim začinima

oslić u mediteranskim začinima 


potrebne namirnice :

malo soli
kašičica bosiljka
kašičica origana
kašičica ruzmarina
kašičica slatke aleve paprike
kašičica crvenog luka u prahu
2 supene kašike maslinovog ulja
kašičica suvog vlašca

fileti oslića

način pripreme :

U činijici pomešati sve sastojke zatim filete oslića  sa obe strane umočiti i natapkati začinima.

Uzeti parče papira za pečenje toliko da fileti  sa obe strane budu njime obloženi.

Suv tiganj blago zagrejati i spustiti ribu  u papiru da se peče na nižoj temperaturi. Povremeno okretati sa jedne na dugu stranu.



Ako ne potrošite sav začin, sipajte u teglicu i koristite kad hoćete.

Нема коментара:

Постави коментар

hvala Vam što me pratite